Afspraak plannen

Plan je afspraak gemakkelijk online

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er na het maken van een afspraak?

Je ontvangt een bevestigingsmail en twee dagen vooraf nog een herinnering. De mails bevatten een link waarmee je de afspraak kunt verzetten of annuleren. Daarnaast krijg je een uitnodiging om online alvast een vragenlijst in te vullen. Dit helpt tijdens het eerste gesprek maar is niet vereist. Ben je verhinderd hoor ik dit heel graag minimaal 24 uur van te voren. Voor route en parkeren, zie contact. 

Hoe verloopt een gratis online kennismaking voor hypnotherapie?

Op dinsdag- of woensdagochtend en dinsdag einde van de middag kun je een online kennismakingsgesprek met mij inplannen. Nadat je aanvraag is verstuurd krijg je een bevestiging via mail met instructies en een vragenlijst. Aan de hand daarvan bereid ik ons gesprek voor. Hierin kunnen we ervaren of er een klik is en kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Welke hypnotherapie behandeling moet ik boeken?

De eerste keer boek je een intake gesprek van 60 minuten. Vervolgsessies duren 90 minuten.

Waar houd ik rekening mee met hypnomassage?

Een hypnomassage bestaat uit een voorgesprek van 15 minuten en een behandeling van 75 minuten. Zorg dat je goed hebt gegeten van te voren en dat je nadien niet al te veel meer hoeft te doen. Dan kun je nog nagenieten van de behandeling.

Hoe betaal ik mijn behandelingen?

Je betaalt je behandeling pas achteraf. De factuur krijg je via mail en kun je indienen bij je verzekering waneer je aanvullend bent verzekerd.