Hypnomassage

De meest ontspannen manier om aan jezelf te werken
Wat is hypnomassage?

Dit is een hypnotherapie behandeling, ondersteund door professionele ontspanningsmassage. Ondanks dat de behandeling ontspant, heeft het een ander doel. Namelijk het verzachten van fysieke of mentale klachten. Voorbeelden zijn pijn, spanning, angst, stress of somberheid. Denk ook aan de bevordering van herstel na een blessure of operatie. Ervaar de kracht van hypnotherapie en massage in Amsterdam Oost zelf en boek direct.

Hoe verloopt een sessie?

Nadat je hebt gereserveerd mag je een korte online vragenlijst invullen, zodat ik mij kan voorbereiden op onze behandeling. Vooraf nemen we een kwartier de tijd om je voorkeuren en medische indicaties te bespreken. Vervolgens mag je op de massagetafel in een prettige houding gaan liggen en breng ik je in trance. Tijdens de behandeling van 75 minuten, spreek ik hypnotische suggesties uit en begeleid ik visualisaties. Therapeutisch opgewekte trance is niet meer dan een vorm van concentratie. Je houdt zelf controle. Na afloop praten we nog even rustig na.

Ik ben hypnotherapeut, maar heb ook verschillende massage opleidingen gevolgd. Verder heb ik een medisch basiskennis diploma en ben aromatherapeut.