Contact

Vergoeding hypnotherapie

Als je aanvullend verzekerd bent en je dient je factuur in bij de zorgverzekering, dan wordt er in veel gevallen gedeeltelijk vergoeding gegeven voor hypnotherapie sessies. Indien je meer informatie hierover wilt, kun je de website van de zorgwijzer of je zorgverzekering raadplegen.

Wist je dat veel werkgevers budget hebben bij ziekteverzuim of voor re-integratie? Daaruit volgt dat jij je werkgever kunt raadplegen indien vergoeding voor hypnotherapie op jou van toepassing zou kunnen zijn. 

Bereikbaarheid en parkeren

Parkeren kan gratis voor de praktijk na doorgeven van je kenteken. Nadat je bent aangekomen in het rustige deel van Amsterdam Oost, ligt de praktijk op 150 meter (loopafstand) van station Muiderpoort. Treinen, trams en bussen stoppen om de hoek.

De praktijk valt vanaf de a10 binnen tien minuten te bereiken als u afrit Watergraafsmeer neemt indien je vanaf de Zuidkant komt, of afrit Durgerdam / IJburg vanaf het Noorden. Station Muiderpoort ligt op 200 meter afstand en parkeren kan (betaald) voor de deur.

Twijfel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Je kunt ook direct online een afspraak inplannen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn gezellige praktijkruimte. 

vergoeding voor hypnotherapie
Contact

Drs. Sarah Boon
Lifestyle Studio
Amsterdam Oost

KVK: 59046066
AGB: 90111530
NBVH: 21025

Celebesstraat 105D 1094EX Amsterdam 

Tel: 0619125593 

info@coaching-hypnotherapie.nl