Contact

Vergoeding van de therapie

Als je aanvullend verzekerd bent en je dient je factuur in bij de zorgverzekering, dan wordt er in veel gevallen gedeeltelijk vergoeding gegeven voor therapie sessies. Indien je meer informatie hierover wilt, kun je de website van de zorgwijzer of je zorgverzekering raadplegen.

Wist je dat veel werkgevers budget hebben bij ziekteverzuim of voor re-integratie? Daaruit volgt dat jij je werkgever kunt raadplegen indien vergoeding voor de therapie op jou van toepassing zou kunnen zijn. 

Bereikbaarheid en parkeren

Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur. Eveneens is de praktijk gemakkelijk bereikbaar met OV. De praktijk ligt in een rustig gedeelte van Amsterdam Oost op 150 meter (loopafstand) van station Muiderpoort. Treinen, trams en bussen stoppen om de hoek.

De praktijk valt vanaf de a10 binnen tien minuten te bereiken als u afrit Watergraafsmeer neemt indien je vanaf de Zuidkant komt, of afrit Durgerdam / IJburg vanaf het Noorden. Station Muiderpoort ligt op 200 meter afstand en parkeren kan (betaald) voor de deur.

Twijfel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Je kunt ook direct online een afspraak inplannen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn gezellige praktijkruimte. 

vergoeding voor hypnotherapie
Contact

Drs. Sarah Boon
Lifestyle Studio
Amsterdam Oost

KVK: 59046066
AGB: 90111530
NBVH: 21025

Praktijk adres: Celebesstraat 105D 1094EX Amsterdam 

Tel: 0619125593 

info@coaching-hypnotherapie.nl